ROB SNOEIJEN
SALES-INSPIRATOR

Rob Snoeijen (1963) is een salesprofessional pur sang. Hij is gecertificeerd trainer, coach, spreker en ondernemer en heeft meer dan 25 jaar verkoop- en managementervaring. Vanuit zijn initiatief SalesTopics / Accelerate your sales! (SalesTopics.nl) helpt hij bedrijven en salesprofessionals met het verbeteren van hun commerciële rendement. Dat doet hij vanuit zijn rol als ‘sales-inspirator.’ Mede door zijn creatieve, klantgerichte aanpak is Rob in 2005 genomineerd als Key Account Manager van het jaar, door de Sales Management Association (SMA). Aan de TFC Trainers Academy behaalde hij de Post-HBO-Registeropleiding voor Professioneel Trainer.

‘SALES-ABC IS GESCHREVEN UIT pure Passie voor het verkoop vak’

Volgens Rob Snoeijen is het laten groeien van mensen en hun organisaties het mooiste wat er is. Met veel enthousiasme inspireert hij zijn klanten en de salesmensen die aan zijn trainingen deelnemen. En wat maakt Rob bijzonder? Hij motiveert anderen om te veranderen, de handen uit de mouwen te steken en het geleerde direct toe te passen. Met succes als resultaat. Zijn motto: Snoeijen doet Groeien.

Bestel boek

EERDER VERSCHENEN BESTSELLERs VAN ROB SNOEIJEN

Verras de klant

Verras de Klant
(4e druk, 2011)

Bestemd voor iedere verkoper die iets extra’s voor zijn klant wil doen. Het bevat meer dan honderd ideeën voor een creatieve, klantgerichte aanpak in de praktijk. Ideeën die verfrissend en verrassend zijn. Ideeën die vooral bruikbaar en eenvoudig toepasbaar zijn. Ideeën waarbij creativiteit de belangrijkste succesfactor is. Val op en Verras de Klant. Daar gaat het om.

Bestel boek
Knuffel de klant

Knuffel de Klant
(2e druk, 2011)

Klantknuffelen is dé nieuwe dimensie in klantbehoud en klantgroei. Het is de enige manier om je nog echt te onderscheiden in een tijd waarin enkel klanttevredenheid niet meer volstaat. Rob Snoeijen en Stephan van Gelder ontwikkelden met Knuffel de Klant een succesvolle, vernieuwende en praktische verkoopbenadering voor klantbehoud, klantloyaliteit en klantgroei.

Bestel boek
Verleid de klant

Verleid de Klant
(3e druk, 2016)

In dit boek geven Rob Snoeijen en Daniëlle de Jonge doeltreffende verleidingstechnieken en praktische tips om het koopgedrag van (potentiële) klanten op een positieve manier te beïnvloeden. Verleid de Klant is het eerste boek dat ingaat op alle verleidingsaspecten in het koopproces. Vanuit een onderscheidende invalshoek, want dat is ook waarmee je succesvol opvalt in het zakendoen.

Bestel boek

In contact komen met Rob? Stuur hem een e-mail: info@sales-abc.com.

SALES-ABC

van acquisitie
tot zakendoen

Bestel boek

Bekijk inhoudsopgaveDownload preview
Sticker Het meest complete praktijkboek