SALES-ABC opleidingen
incompany trainingen

Wil je met jouw team de vertaalslag maken vanuit het boek naar jouw praktijk? Of wil je oefenen om het SALES-ABC jouw organisatie je eigen te maken? Neem dan contact op voor één van onze SALES-ABC Incompany opleidingen. Met een inspiratiesessie op maat, een interactieve en praktijkgerichte workshop of een 1 daagse masterclass geef je jouw sales een boost. Met meer klanten, een hogere omzet of betere marges als resultaat.

< 2 uur 4-100 deelnemers
Met voor iedere deelnemer het boek ‘Sales-ABC’

SALES-ABC INSPIRATIESESSIE

Deze inspiratiesessie is geïnspireerd op het boek Sales-ABC. In hoog tempo, met veel interactie en de nodige humor neemt sales-inspirator Rob Snoeijen je mee in de wereld van succesvolle sales. Het levert je gegarandeerd een aantal nieuwe inzichten en bruikbare ideeën op, die je uitnodigen om het geleerde direct toe te passen. Na afloop ontvangt iedere deelnemer het boek. Niet alleen als blijvende herinnering, maar vooral als inspiratiebron om de vertaalslag te maken naar jouw praktijk.

Wil je je salesteam of je klanten ook een boost geven? Neem dan contact op, voor een inspiratiesessie op maat.

contact
1/2 dag 4-10 deelnemers
Met voor iedere deelnemer het boek ‘Sales-ABC’

SALES-ABC WORKSHOP

In een interactieve en praktijkgerichte workshop ontdek jij voor jouw organisatie de meest belangrijke salestopics. Vanuit het boek Sales-ABC worden de deelnemers niet alleen aan het denken, maar vooral aan het werk gezet met direct toepasbare inzichten en technieken. Hoe geef je je salesactiviteiten een boost en haal je meer rendement uit je contacten met klanten? Zo werken we doelgericht aan het verbeteren van je salesvaardigheden én je mindset. Vandaag leren, morgen toepassen, overmorgen succes!

Neem contact op voor een op maat gesneden workshop.

contact
1 dag 4-10 deelnemers
Met voor iedere deelnemer het boek ‘Sales-ABC’

SALES-ABC TRAINING

In één dag up-to-date in sales! In deze unieke masterclass wordt het gehele salesproces doorlopen. Letterlijk van A tot Z. Van Acquisitie tot Zakendoen. Het trainingsprogramma staat vol met commerciële inzichten, effectieve gesprekstechnieken, nuttige tips en inspirerende praktijkvoorbeelden. De vele oefeningen dagen je uit om het geleerde in jouw situatie toe te passen. Wil jij ook de scoringskans bij potentiële klanten vergroten en je bestaande relaties verder uitbouwen? Deze training geeft je hierbij de juiste boost. Je versnelt je leerproces, waardoor je sneller en tot betere resultaten komt.

Neem contact op voor een maatwerk trainingsdag.

Contact

SALES-ABC

van acquisitie
tot zakendoen

Bestel boek

Bekijk inhoudsopgaveDownload preview
Sticker Het meest complete praktijkboek